Asianajotoimisto, joka välittää.

Asianajotoimisto Lukkarinen on asiakkaiden arvostama ja luotettu toimisto. Tarjoamme korkeatasoista apua rikos- ja riitatilanteissa matalan kynnyksen periaatteella. Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi olosuhteista riippumatta ja saat ammattimaista asianajopalvelua kohtuulliseen hintaan. Palvelemme suomen, englannin ja venäjän kielellä ympäri maan.

Toimistollamme on vuosien kokemus haastavissa rikos-, perhe-, sopimus- ja ulkomaalaisoikeuteen liittyvissä asioissa. Välitämme jokaisesta meillä asioivasta asiakkaasta ja pureudumme intohimolla ja ammattitaidolla kaikkiin eteen tuleviin tilanteisiin asiakkaan etu edellä -ajatuksella. Uskomme vahvasti, että menestystä ei synny ilman kovaa työtä ja tyytyväisiä asiakkaita.

Kun puhelin soi ja langan toisessa päässä kerrotaan, että saivat numeroni vanhalta asiakkaalta, on ilo todeta, että olemme oikealla tiellä.

Toimitusjohtaja Anastasija Lukkarinen

—Meistä

Anastasija Lukkarinen

Anastasija Lukkarinen on kokenut asianajaja, oikeustieteen maisteri ja Suomen Asianajajaliiton jäsen. Anastasija on Asianajotoimisto Kamalin perustaja ja keulahahmo, joka auttaa sinua haastavissa rikos-, perhe-, sopimus- ja ulkomaalaisoikeuteen liittyvissä asioissa sekä valvoo etujasi oikeudessa.

—Ota yhteyttä

Miten voimme olla avuksi?

Kerro huolenaiheesi, niin mietitään yhdessä seuraavat askelmerkit ja suunnitellaan tehokas ja asianmukainen ratkaisu. Täytä lomake tai soita numeroon 044 230 1141. Alkuneuvottelu (max. 15 min) on Sinulle maksuton.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.